Humus
100 g. rå kikærter eller 220 g. kogte
40 g. hasselnøddekerner
1 fed hvidløg
ca. 1 spsk. citronsaft
1 håndfuld persille
1/2 dl. kogevand fra kikærterne eller bouillon
1-2 spsk. olivenolie
Alt blendes sammen til passende konsistens. Tilsæt evt. mere olivenolie. Smag til med salt.
Glæsels græske kødboller
250 g. oksekød
250 g. flæskekød
1 æg
1 spsk. olivenolie
1 tsk. salt
4 spsk. reven parmesan
1-2 fed presset hvidløg
1 spsk. hakket persille
1 tsk. tørret basilikum
1/2 tsk. revet citronskal
Alt ingredienser røres til fars. Formes til aflange kødboller. Sættes på våde træspid.
Pensles med en blanding af olivenolie, soyasauce og peber. Grilles derefter.
Agurke/tomatsalsa
tomater i små tern
agurk i små tern
olivenolie
lidt hvid balsamico
Lidt friskhakket mynte
salt og peber
Ingen kommentarer:
Send en kommentar